• Home
  • Platenwarmtewisselaars
  • Aftesten platenwarmtewisselaar

Aftesten platenwarmtewisselaar

Indien u kiest om uw complete platenwarmtewisselaar naar ons te versturen (of te laten afhalen) om te reviseren of onderhouden, dan testen we deze af na montage van de platen. Op deze manier bent u zeker dat de platenwarmtewisselaar na aansluiting direct in dienst kan genomen worden.

Stellen wij vast dat uw platenwarmtewisselaar veel te verduren heeft gekregen, dan bespreken we of er voldoende tijd is voor het herstellen van het frame van uw platenwarmtewisselaar. Zo niet doen we enkel het hoogstnoodzakelijke binnen de kortste tijd.

Het aftesten doen we door de platenwarmtewisselaar te vullen met water en onder druk te brengen volgens de opgegeven testdruk en tijd. Mag dit niet met water gebeuren, contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. Na het aftesten maken wij een certificaat.

Op deze manier geeft u het volledige gebeuren uit handen en kan u zich met andere zaken bezighouden. 

  

Wij kunnen, indien gewenst, uw platenwarmtewisselaar on-site aftesten. Dit moet uiteraard goed bekeken en besproken worden. contacteer ons om dit nader te bespreken.

 
Wij kunnen u ook van dienst zijn voor:

 

Hieronder een greep uit de verschillende merken van platenwarmtewisselaars waaraan we onderhoud uitvoeren:
ALFA LAVAL, APV, ARSOPI, BARRIQUAND, BELL & GOSSETT, CETETHERM, CIPRIANI, DONGHWA, FIORINI, FISCHER, FUNKE, GEA, HISAKA, IDMC, ITT, KAPP, MUELLER, POLARIS, POSITRON, REHEAT, SCHMIDT, SONDEX, SWEP, TETRA PAK, TRANTER, VICARB, ... Staat uw type hier niet tussen, contacteer ons dan.

 

Over ons

Onze slagkracht kenmerkt zich door ervaring, flexibiliteit, kwaliteit van onze dienstverlening en strikte opvolging, gekoppeld aan het prioritair stellen van continuïteit van de processen bij onze klanten.

Contactgegevens

FBss BV
Frank Van Dyckelaan 10
9140 Temse - België

+32 (0)9/277 92 99
info@fbss.be

24/7 servicedienst

Laatste blog items

Feed not found.