• Home
  • Certificaties
  • VCA certificatie

VCA certificatie

FBss BVBA hecht bijzonder veel belang aan de veiligheid van zijn personeel in de uitvoering van zijn diensten: zowel in het werkhuis als bij onze klanten.

Veiligheid en milieubewustzijn dragen we immers hoog in het vaandel. Met dat doel hebben we bv geïnvesteerd in een mobiele nooddouche, extra filter voor het zuiveren van het afvalwater, hebben we onze processen uitgeschreven en waar nodig nog verbeterd in het belang van onze klanten.

De voorbije maanden heeft FBss het VCA-certificatieproces met succes doorlopen. De audit werd afgesloten na een bezoek in onder meer onze werkplaats te Temse en op locatie bij een klant. De opvallend goede beoordeling door de auditor bevestigd eens te meer de juistheid en het professionalisme van onze aanpak.

Na deze audit door HaCeCo is FBss BVBA VCA gecertificeerd voor 3 jaar. FBss voldoet aan VCA versie 2008/5.1. Het certificaat is uitgegeven op 22 december 2015 onder het nummer CERT.B.15.V.437.HAC. Op 06/11/2018 ontvingen wij ons nieuw certificaat CERT.B.18.V.552.HAC.

De uitvoering van het  VGM-beleid is één van de prioriteiten van FBss dat we vertalen als:

  • de veiligheid garanderen van alle medewerkers, zowel eigen werknemers als de werknemers bij onze klanten;
  • verlies en schade voorkomen aan mensen, arbeidsuren, installaties, milieu of omgeving;
  • arbeid en arbeidsomstandigheden optimaliseren in het voordeel van all partijen;

Veiligheid en milieubewustzijn dragen wij immers hoog in het vaandel.

Over ons

Onze slagkracht kenmerkt zich door ervaring, flexibiliteit, kwaliteit van onze dienstverlening en strikte opvolging, gekoppeld aan het prioritair stellen van continuïteit van de processen bij onze klanten.

Contactgegevens

FBss BV
Frank Van Dyckelaan 10
9140 Temse - België

+32 (0)9/277 92 99
info@fbss.be

24/7 servicedienst

Laatste blog items

Feed not found.