Indien u kiest om de complete platenwarmtewisselaar naar ons te versturen om te reviseren of onderhouden, dan testen we deze af na montage van de platen. Op deze manier bent u zeker dat de platenwarmtewisselaar na aansluiting direct in dienst kan genomen worden.

Stellen wij vast dat uw platenwarmtewisselaar veel te verduren heeft gekregen, dan bespreken we of er voldoende tijd is voor het herstellen van het frame van uw platenwarmtewisselaar. Zoniet doen we enkel het hoogstnoodzakelijke binnen de korste tijd.

Het aftesten doen we door de platenwarmtewisselaar te vullen met water en onder druk te brengen volgens de opgegeven testdruk en tijd. Mag dit niet met water gebeuren, contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. Na het aftesten maken wij een certificaat.

 

Op deze manier geeft u het volledige gebeuren uit handen en kan u zich met andere zaken bezighouden. 

 

Wij kunnen, indien gewenst, uw platenwarmtewisselaar on-site aftesten. Dit moet uiteraard goed bekeken en besproken worden. contacteer ons om dit nader te bespreken.

 

 

 

Wij kunnen u ook van dienst zijn voor:

 

  Hieronder een greep uit de verschillende merken van platenwarmtewisselaars waaraan we onderhoud uitvoeren:ALFA LAVAL, APV, ARSOPI, BARRIQUAND, BELL & GOSSETT, CETETHERM, CIPRIANI, DONGHWA, FIORINI, FISCHER, FUNKE, GEA, HISAKA, IDMC, ITT, KAPP, MUELLER, POLARIS, POSITRON, REHEAT, SCHMIDT, SONDEX, SWEP, TETRA PAK, TRANTER, VICARB